maanantai 24. joulukuuta 2012

Hyvää ja rauhallista Joulua!

Taas alkaa vuosi lähestymään loppuaan ja uusi sukellusvuosi alkuaan. Tämä vuosi on ollut omalla kohdallani hyvin tapahtumarikas ja todennäköisest ensi vuodestakin tulee sellainen. Tänä vuonna on tullut käytyä kursseja jonkin verran ja vierailtua useassa hienossa sukelluskohteessa. Vuoden loppuun mahtuu kuitenkin vielä yksi sukelluskurssi. Välipäivinä nimittäin lähden rebe-kurssille.

Olen jo pidemmän aikaa haaveillut rebreatheriin siirtymisestä, ja nyt tarjoutui mahdollisuus siirtyä kuplattomaan maailmaan kohtuullisilla kustannuksilla. Hankin itselleni Inspiration Classic rebreatherin, jonka nouto kävi sopivasti Ojamolta kotiin tullessani viime lauantaina. Hieman olen jo kerennyt rebeen tutustumaan manuaaleja lueskellen ja pinalla laitteeseen tutustuen. Veden alle laite pääsee vasta sitten kurssilla, mutta ensi fiilis on se, että kyllä tuolla rebeuran hyvin voi aloittaa. Kurssista ja rebestä kirjoitan juttua sitten myöhemmin.

Ensi vuoden alkukin alkaa varsin mukavissa merkeissä. Lähdemme käymään Tuna Hästbergissä, Ruotsissa. Tunaan olen jo pidemmän aikaa halunnut päästä, ja nyt siihen tarjoutui mahdollisuus. Siitäkin on luvassa juttua sitten reissun jälkeen.

Tämän enempää en nyt rustaile Jouluaattona. Kiitos kaikille lukijoille tästä vuodesta! Oikein rauhallista ja mukavaa Joulua ja ennenkaikkea sukellusrikasta uutta vuotta! :)


2 kommenttia: